Nov 4, 2011, 9:47 AM

Лято 

  Poetry » Other
455 0 1

   

Очакване... живо през есенни дни

и в нашите сънища зимни...

Картина... щом леко затворим очи,

с теб в нея за миг ще преминем...

 

И музика... нежна, която звучи

в сърцата ни цяла година...

от песни на чайки и морски вълни,

стаени в една раковина...


  

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??