Jul 16, 2008, 6:56 AM

Лято синеоко 

  Poetry » Landscape
719 0 14
Лято е и синьо е небето,
кристално и дълбоко...
Хоризонтът докосва морето,
красота на момиче синеоко.

На изгрев мечтае
за потайността на залеза,
в сърцето на нощта ли е...
възпява изгрева !

Славеева песен я приспива,
чучулига в зори, глас извива.
Нежно звездите я милват в нощта,
слънце в косите заплита денят.

© Татяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??