Jun 16, 2022, 1:13 PM

Лято в наличност 

  Poetry » Love
208 0 0

Лято в наличност
 

Роклята на лятото е
толкова красива - 
на синчец на макове и
небесно синьо
Толкова вълнения от
морски плажове -
да плуваме в любов
дълбоко и от дълбокото - 
изплашени!
Чадърите на плажа са
усмихнати
от дързостта ни 
... да опитваме!
Слагаме си пояс за
предпазване
и страховете стихнали... 
Люлеят се дните на
пързалката
и всички сме деца
на въртележка,
галят ни медените залези
да играем в лятната
забежка.
Притиснати до ситното на
пясъка
да вземем още малко
топлото, 
да разчетем по дланите
изопнати,
колко лета махат на 
предсрочното.
Известно е, сезоните се
сменят
по природната
цикличност,
само в моята фантазия
роклята ми лятна е в
наличност!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??