Ако обич ти дам - ще получиш,
ако нежност ти дам - ще почувстваш,
Сърцето със любов ще отключиш,
Човека в себе си ще допускаш.
Ако сълзи полея - ще видиш.
Ако болка покажа - ще страдаш.
Вселената моя - ще защитиш,
чувства прикрити, когато влагаш.
Ако камък е твоето сърце,
ако в очите липсва пламъче,
ако чувства не трепват по лице,
нека бъда твоето огънче!
Нека бъда огън, да разпаля
сухите съчки в ледено сърце.
Да лумне огън, без да се жаля,
да грейнат очите от лъч Слънце.
© Кремена Арменчева All rights reserved.