Jun 22, 2007, 3:47 PM

Лъжа 

  Poetry
521 0 3
За да забравя аз лъжата,
любов реших да срещна аз.
"Ще променя съдбата" -
изрекох го на глас.

Така и стана с мен,
любов открих красива,
слънчев беше всеки ден,
просто бях щастлива.

Но наблизо бе лъжата,
не ме остави тя,
падна ми в краката
и ме оплете без вина.

Опитвах се да я прогоня,
с любов отвръщах аз,
не можех аз да я отровя,
защото беше свързана с нас.

Лъжа, любов, измама
се крие в нашата душа,
но когато с теб сме двама
не искам друга аз съдба.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??