Jan 10, 2009, 8:25 AM

Лъжа 

  Poetry » Love
729 0 5
Ти искаше завинаги да бъдем заедно,
даваше ми обещания напразни...
Аз вярвах ти като дете наивно,
а ти не спази обещанията дадени...

Нарани ме ти веднъж...
не ме търсеше дори...
сълзите ми се стичаха като капки дъжд...
търсех теq но ти се скри...

Дойде ден... Ти отново ме потърси...
и наивното дете в мене отново проговори...
Но този път различно беше...
Имах те, макар за малко, но прекрасно беше...

Всичко беше като сън...
Будех се и наоколо всичко беше ужасно...
Аз не исках да се будя от красивия сънq
защото знаех, че нищо няма да бъде като в него прекрасно...

Но ето, дойде отново горчивият ден,
в който отново с мен с подигра...
И с трясък се събудих от сладкия сън,
и детенцето наивно отново умря...
 

© САдасда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??