Mar 19, 2005, 2:44 PM

Лъжи 

  Poetry
783 1 0
Излъгах те, че те обичам.
Излъгах себе си дори.
Живота провалих си сам.
Колко съм глупав, нали?

Колко боли...
Дали бяха лъжи?

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??