Feb 14, 2010, 4:39 PM

Лъжи 

  Poetry » Love
584 0 0

                                                                Лъжи

Лъжа е, скъпа, не вярвай на другите,

те не вярват на нищо друго, освен клюките,

не виждаш ли как за теб горя,

е, кажи ми какво друго да сторя.

Повярвай, мила, само аз зная,

болката в себе си тая,

всичко, което изживях, е изписано в лицето ми,

ето защо пиша за теб всичките си поеми.

Обичам те до лудост,

изживявам болката с тягост в сърцето,

извличам всичките грехове,

за да няма повече слухове.

Лъжа е, любима, не ги слушай,

само още мъничко трай,

унищожиха ми се всичките мечти,

без теб да умра почти.

О, Боже, колко години без нея бях,

от мъка душата ми стана на прах,

или ме срещни с нея, или ме убий,

защото любовта ми към нея няма да е по сценарий.

 

 

© Джуни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??