Feb 19, 2010, 3:58 PM

Любим 

  Poetry » Love
808 0 5

Ти си като вятъра,
див и непокорен...
заплиташ се в косите ми,
премрежваш и очите ми,
далечен и просторен
... и любим!

 

Ти си като слънцето,
изгарящ и красив...
по кожата ми тичаш,
със нежност ме обличаш...
На художника мотив...
... и пак любим!

Ти си и морето,
безбрежен и дълбок...
Обливаш ме с милувки,
давиш ме в целувки...
Понякога жесток, 
... но си любим!

 

Ти си във звездите -
истински, бленуван...
Гледаш ме любовно,
любиш ме греховно...
Толкова жадуван,
толкова любим!

Ти си като огън,
парещ си и страстен...
Бясно ме изгаряш,
в клада ме затваряш...
Силен си и властен,
но любим!

Всъщност ти си Мъж...
Влюбен и обичащ,
нежен и мечтан...
неистово желан!
Тръпнещ и заричащ!
... и любим!

© Дида Христозова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??