Nov 29, 2019, 2:37 PM

Любимите морски вълни 

  Poetry » Love, Phylosophy
370 0 2

Пясък пее под бели обувки –
морски плясък раздира брега.
Без душа, упоена в преструвки,
смело крача по тази земя...

 

На вълните очите са сини.
Те милеят за хора, нали?
Знай: когато морето изстине,
ще копнея до мен да си ти.

 

За Бургас да напиша поема?
Той въздиша голям и красив.
А за нас не остана ли време
да поемем живота пенлив?

 

Аз пътувам по залез отново.
Не будувай и мен забрави.
Ще сънувам познатото слово
и любимите морски вълни...

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??