Apr 8, 2016, 8:04 AM

Любоцъфтежно 

  Poetry » Love
457 0 4

Ех, времето се поотвори.
Усмихна се. И се разнежи...
Готова ли си ти за пролетни
копнежи и любоцъфтежи?...

Почувствай слънцето божествено
с душа лудуваща, просторна!...
Сърдечно пожелай си нещо...
И отвори си любовзореца...

Марин Тачков
5 април 2016 г.

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??