Apr 9, 2008, 8:37 AM

Любов 

  Poetry » Love
634 0 0
Знам, че дума една оставям в твоето сърце,
ела и ме прегърни и кажи ми я на глас.
Знай, че целувка ще последва след радостния глас,
не мога да те гледам в тези твои сини очи,
хвани ме за ръка, искам да те водя към светлина,
искам всеки твой спомен да бъде тъй сладък като утринна роса.
И нека не докосвам твоята душа, а дай ми ти твоето сърце,
защото знам, че нашите души ще се слеят в едно, щом имам твоето сърце.
И хармония ще настъпи - дни на блажество и красота.
Галиш ме с твойта лъчезарност, галиш ме с твоите очи,
но най-много от всичко искам да ме погалиш с твоите устни.
Знам какво искаш, знам и какво още да ти дам,
остави ме да те потопя в моята душа,
отпий от нея, знам, че по-силно ще загрее твоята душа.
И нов ден - не, нова ера ще настъпи в тебе, знам.
Продължавай да грееш ти над мен с твойта лъчезарност
и прекрасен ще направя всеки твой миг със мен.

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??