Jul 6, 2008, 1:11 PM

любов 

  Poetry » Civilian
797 1 5

Любовта ли ме търси или

просто се чувствам страхотно?

Мислите ми към кого са

още не знам, но ми е топло.

 

 

Душата е перце, не златно, но леко.

Сърцето е спокойно, но диша бързо.

Колко му трябва на човека -

малко любов и нищо не омръзва.

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??