Jan 23, 2008, 7:39 PM

Любов 

  Poetry » Love
1146 0 8

Във люлката на твоята усмивка

мечтите ми безсънни се люлеят.

Във люлката на твоята усмивка

мечтите ми вълшебна песен пеят.

 

За спомените ни красиви,

за вярата, за първото "Обичам те"

и за това, че само с теб ще сме щастливи,

защото любовта е истинска...

© Христина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??