Nov 1, 2008, 10:33 AM

Любов 

  Poetry » Love
1321 0 4

Какво съм аз за теб ли?

Сълзата, стичаща се по лицето ти,

когато трябва да сме разделени!

Добрата фея, влизаща в съня ти

и галеща те нежно и приспивно!

И мека слънчева ръка съм сутрин,

докосваща най-милото събуждане!

И гледам те с очите на небето,

тъй хубав си, когато спиш,

та чак не искам да те будя,

неземно си красив, любими!

И питам се дали  ще мога да те опозная

в този свят измамен и нетраен!

Тук времето не ще ми стигне

да бъда с теб, когато искам!

Какво си ти за мен ли?

Ти въздухът си, който вдишвам

и утрото с,и дето ме посреща сутрин!

Събуждам се с мисълта за теб, любими!

А вечер ме прегръщаш в страстната прегръдка

на здрача топъл и безмълвен,

приспиваш ме с нежни устни

и успокоена от милувките ти аз заспивам!

Морето си, обгръщащо ме с нежни ласки,

докосването ти ме кара да треперя!

И полъхът на вятъра си с тихия му шепот...

"Обичам те" ми казваш и си тръгваш!

Да, знам, не можем да сме заедно,

съдбата е решила да сме разделени!

Но обещай, че винаги в сърцето ще се вслушваш

и аз ще ти шептя оттам:

- Бъди щастлив, обичам те завинаги!

 

http://www.vbox7.com/play:4aadd605

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??