Jul 26, 2005, 10:57 PM

Любов 

  Poetry
887 0 2

Любов?
Какво си всъщност ти?
Една измислена реалност
или сбъдната мечта?
За теб са се пролели хиляди сълзи,
за теб разбити са и множество сърца.

Любов?!
Защо във моя свят се появи?
Защо ме караш все да плача?
Загледам ли се в твоите очи,
аз виждам утрото и здрача.

Боли ме!Искам да избягам,
но няма  по-трудно това,
да се правя,че някак си ти вярвам,
и да жадувам за капка топлина.

Сърцето ти за мен е спряло вече,
очите ти не гледат моите очи.
До мен си,а всъщност си далече,
живея свят изпълнен със мечти,

мечти,които ме обричат,
за жалост винаги да те обичам.

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много са ти готини стихотворенията,който за сега прочетох.
    Продължавай в същия дух!
  • Не понякога,а почти винаги.За жалост е така..
    Благодаря ти
Random works
: ??:??