Jan 30, 2010, 3:46 PM

Любов 

  Poetry
785 0 19
Ти нямаш име     и лице     конкретно.   Не се побираш в     измерения.   Не се купуваш и     даряваш   и не познаваш     поколения.   Ти в тялото си     сила...   Щастлив е този, в     когото   си се подслонила.     И аз   очаквам те отново...     За да съм жива!  

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??