Feb 23, 2010, 2:12 PM

Любов 

  Poetry
507 0 0

Любовта си превърнахме в атоми.
Те кръжат. Търсят мен. Търсят теб...
И когато телата се сляха...
... сътвори се Човек.

© Диана Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??