Dec 14, 2009, 3:41 PM

Любов 

  Poetry » Love
1025 0 1

           

 

          Любовта е чувство неизбежно,

             докосва тя човека нежно.

          И той започва да се променя 

             и да бяга от реалността,

          за да намери сродната душа.

              Дълбоко почва да обича

              и по някого да се увлича.

     И чувства постепенно се зараждат,

       партньора  да могат да зарадват.

        Любовта е чувство неизбежно,

        което за хората е така нежно.

                Любов или самота?!

        Нека всеки сам да избере това!

      

© Симона Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Едно Мони, казва на другото Мони Чудесно е!
Random works
: ??:??