Jul 15, 2012, 1:06 PM

Любов 

  Poetry » Love
566 0 2

Любов

 

Едно влюбено момиче,

окъпано в морски цвят,

на брега с вълните си играе,

замечтано в своя свят.

 

С нежния си поглед

докосва я, мига с обичта,

а то очи притвори и видя

как с нея заговори любовта.

 

Поспря се това влюбено момиче,

видях как надигна се гръдта,

като птичка затрепери,

а може би от любовта.

 

Очи притвори

и с вятъра политна.

Докосна я мигът

и топло се усмихна.

 

Спря се това момиче до една вълна,

окъпана от морска пяна.

Не разбрах как отново полетя

щастлива и засмяна.

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Разбрах,че стиховете за морето Ви харесват,но тази седмица ще сменя темата.И на Вас желая успех!
  • Хубаво момиче! Поздрави!
Random works
: ??:??