Dec 10, 2014, 7:41 AM

Любов 

  Poetry » Love
610 0 0

            Любов

                     Посветено на И.Н.

Това е той – си казах аз наум

Когато го видях за първи път.

Не ми достигна смелост да призная,

че ти бе този, за когото бях мечтала.

 

Минаха години, много при това,

но още помня аз страстта

от първия момент когато те видях.

 

Сега… харесвам те, но и те мразя

за това с което ме дари.

Благодаря, че ми показа

от любов колко може да боли!

© Деница Марашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??