May 24, 2013, 10:07 AM

Любов 

  Poetry » Love
664 1 0

С твоята неземна, нечoвешка красота сияеш.

Караш ме към бездната, към Рая,

отвъд реката да мечтая.

Ти си муза, фея, не не, ти си ангел паднал,

търсещ, топлещ моето сърце.

Без теб е мрак, пустош или пустиня.

Без теб денят не почва, слънце няма,

ни луната се показва.

Когато с мен си, радост е голяма,

когатo с мен си, жив съм, о, живот, о, любов голяма!

© Лъчезар Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??