Любов прекрасна, любов омайна,
понякога си силна или нетрайна.
Любов сладка, любов чудесна,
толкова чакана, но никак лесна!
Любовта сякаш е като пролетта,
свежа, бодра, красива като утринта!
Сякаш разлиства се в човешката душа,
готова за нов живот след студената зима!
Любовта е в две човешки сърца,
заедно, влюбено туптят ведно сега.
В очите им грее една ярка звезда,
в душите им доброта и топлина.
Срещнали заедно най-красивото чувство!
ЛЮБОВТА!
© Валентин Миленов All rights reserved.