Jun 14, 2019, 7:53 PM

Любов 

  Poetry » Love
349 3 0

Когато е щастлива се усмихва,
дори небето гръм да го тресе.
дори пороен дъжд да се извива...
тя лека е! Ефирна кат` перце.

Музиката в нея, тъй реална,
я пази и от бури, и от дъжд.
Закриля и прави най-специална
в сърцето топло на достоен мъж.

А щом запеят песента крилата -
химн ангелски. Прелюдия в нощта.
Изпълва ги със обич непозната,
що ражда им в очите светлина.

Да свети после. Даже и когато
си тръгне тя, оставила следа
в небето, звезден път от злато,
където се изписва любовта!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??