Feb 9, 2021, 10:47 AM

Любов 

  Poetry » Love
263 0 1

Любов

 

Влюбваш се обичаш,

после любовта отричаш.

Купища мечти напразни

и сърцата оставени сами,

проклинат този ден в който

сблъскаха се нашите съдби.

Любовта не споделена и

фалшивите усмивки.

разделиха нашите души

и за пореден ден с мъка

на сърцето поглеждам те и

ме боли.

И всеки път си казвам

това е краят.

Дори да зная, че след

това пак ще се повтори

старата истории.

Може би такъв ми е късмета,

може би сърцето ми е взето от

човека който го не заслужава

за това със мъка пак ще го прежаля.

© Рая Панкова - Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ще мине, не бой се Сърце лесно не се губи, щом те боли, значи си е твое. Пиши. И повече чети. На мен поезията ми помага, не знам как, но като чета поезия някак ставаше по-леко
Random works
: ??:??