Mar 23, 2022, 9:10 PM

Любов 

  Poetry » Love
724 0 1

Любовта е прекрасна,

когато с теб споделям я,

когато видя усмивката желана,

от земята до върха.

 

Любовта с теб е магия,

в лесни и в тежки времена,

една красива, огнена стихия,

която позволява ми да продължа.

 

От толкова години с теб се знаем,

винаги били сме заедно,

един без друг не можем да играем,

танц на пръсти, ние, през пролетта.

 

А зимата когато дойде,

и трудни, тежки времена,

опора си за мене силна,

в дъжд, в сняг и в тъмнина.

 

Обичам всяка минала година,

обичам всичко с теб в света,

живота с теб - райска градина,

изпълнена с безброй цветя! 

© Генка Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??