А може би, обичайки мъжа си
ще видиш по-различни светове.
Забравяйки неслучените (мъки)
ще видиш - същите били са те.
Че любовта е... може би това е,
успяваш да прескачаш планини.
В десетата се крила нежността ни.
Обсипваш трети с твоите мечти...
Любов, обичайки мъжа си.
Страдание - за сродната душа.
А (може би) за нея днешното
и винаги
е стъпчица към вечността?
© Йоана All rights reserved.