Jun 8, 2007, 12:52 PM

Любов и Победа 

  Poetry
736 0 8

По зеленото равно поле
два жребеца се гонят игриво!
Гледам аз с насълзени очи
и от нежност сърцето прелива!

Моят, черния, с бялата грива,
ще възседна със сватбена рокля
и ще тръгна по пътечката крива,
която към тебе захожда!

Твоя, белия, с черната грива,
ще го яхнеш със дългия фрак,
ще препуснем в галоп през всемира 
и... ще правим страхотна любов!

Ще поседнем за отдих накрая,
а конете край нас ще пасат.
Моя кон ще се казва Победа!
Твоя кон ще го кръстим - Любов!

Ще ги грее звезда на челото,
на моя и твоя във златен обков!
Колко хубаво, колко прекрасно
е накрая в победения Рай!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??