Mar 11, 2009, 9:48 PM

Любов и рай 

  Poetry » Love
785 0 1

    Любов и рай

 

 

В живота пътищата се преплитат,
не искам днеска тишина.
Обичам те до болка,
теб, моя святост и съдба.

Аз срещнах те в безкрая на мечтите,
в една надежда, в миг един.
До Бог в олтар и блян
роди се ти отново в нежността.

Обичам те,
ах, днес не мога в самота
да тлея в нежна ласка на нощта.
Обичам те, подай ръка
и нека ние полетим
в деня от свята светлина
завинаги с царицата на любовта.

© Елеонора Миладинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??