Oct 29, 2021, 10:17 AM

Любов и Страст 

  Poetry » Love
326 0 0

                                  Любов и Страст

 

 

Любовта между мъж и жена е в сърцата,

едно красиво чувство завладява им душата.

Другото е само секс, уви това е  истината,

движения без чувства и с маски на лицата.

 

Да правим искаш ли любов ми каза тя,

с красиво тяло една една страстна жена.

За жалост тогава тя не ме разбра,

затова си отиде, в миналото е сега.

 

Любовта в чуство, тя не се прави,

казах го и го доказах но го забрави.

Когато при двамата дойде тя Любовта,

с усмивки и целувки, щастието е това.

 

С пламтящи очи с пламенни сърца,

устни слети в целувка вълшебна.

Телата в любовна прегръдка сякаш е едно,

едно красиво чуство, любовно изкуство.

 

Страстта тя е нежност, част от любовта,

когато се обичат и желаят мъж и жена.

Когато слеят влюбените телата си в едно,

лицата им греят, едно истинско блаженство.

 

Да любовта и страстта вървят ръка за ръка,

но когато ги има чувствата истината е това!

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??