Jun 7, 2007, 10:43 AM

Любов ли е? 

  Poetry
609 0 2

Любов ли е?
А може би илюзия?
Радва ме, а после
ме ранява.
Дава ми сили, а после
ме хвърля в ада.
Падам... умирам,
но пак ставам и
към нея тръгвам.
Искам я!
Зная, че ще я имам,
но едва когато се
превърна в нещо,
което няма да обичам.
Нещо не така чисто,
красиво и истинско.
А може би е илюзия?
Жажда да бъда обичана?
Ще продължа,
не зная как, но ще
следвам желанията си,
без да бягам от тях.
Може да се погубя,
но това се случва по
един или друг начин.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??