Feb 8, 2012, 11:07 PM

Любов ли е... 

  Poetry » Love
1387 0 4

Любов ли е...

Любов ли е да любиш до полуда,
забравил себе си и всички в този свят?
Пиян да си, без вино да си вкусил,
пиян и болен от любов.


Това е болест... и не се лекува.
Остава в теб... и страдаш, и мълчиш.
Омайно биле не намерих,
а търсих го къде ли не...

© Цеца Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??