Dec 12, 2007, 5:23 PM

Любов лъжа 

  Poetry » Love
1681 0 5

Сълза след сълза, една по една -

за всяка твоя лъжа!

Сълза след сълза, ранена душа,

наказана в самота. Любов лъжа!

 

 

 

© Emil Angelov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??