Feb 17, 2022, 2:58 PM

Любов минала несвършена 

  Poetry » Love
447 0 5

 

 

....И мисля за теб.
    И те обичам.
    Беше трудна любов, 
    не отричам.
    Но мисля за теб, 

    и те обичам...

 

 ...И тогава пак мислех за теб.
    И те обичах.
    И толкова чаках да дойдеш,
    щастлива тичах.
    И те прегръщах.
    И те обичах...
  
    И мислех за теб.....

 

 ...И винаги ще мисля за теб.

    Ще те обичам.
    В спомените скрито ще надничам.
    Беше трудна любов,
    Не отричам.


    Ще мисля за теб

 

    Ще те обичам.....

 

 

 

 

© Мария Любомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??