....И мисля за теб.
И те обичам.
Беше трудна любов,
не отричам.
Но мисля за теб,
и те обичам...
...И тогава пак мислех за теб.
И те обичах.
И толкова чаках да дойдеш,
щастлива тичах.
И те прегръщах.
И те обичах...
И мислех за теб.....
...И винаги ще мисля за теб.
Ще те обичам.
В спомените скрито ще надничам.
Беше трудна любов,
Не отричам.
Ще мисля за теб
Ще те обичам.....
© Мария Любомирова Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса: