Aug 18, 2021, 11:36 PM

Любов на 17 

  Poetry » Love
234 0 2

Обожавах слънцето!

 

Влюбеният ми взор

бе непрестанно отправен към него -

  златистата му светлина

                              ме пленяваше

и нямаше за мен

                   по-голямо щастие

     от топлото му сияние...

 

Но ослепях!

© Ива Котине All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??