Sep 24, 2008, 8:39 AM

Любов на лунна светлина 

  Poetry » Love
1420 0 21

 

 http://www.youtube.com/watch?v=iGBpou1g0JE&feature=related

 

Изчакай да се спусне бавно нощта,
да те завие топло в пелената си,
изтъкана от приказни сънища,
да доловиш звука на тишината си.

Да те погалят с усмивка звездите,
да затанцува по бялата ти голота
призрачно-бледият лунен лъч,
раждащ края на твоята самота.

Тогава ще чуеш струните на душата си
с мелодията на тих китарен звън
и всичко за нас ще е истинско
като в най-желан вълшебен сън.

Тогава възбудена ще ме усетиш
по извивките на гъвкавото си тяло,
как творя от теб, с много обич,
на вечната любов красивото начало.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??