May 13, 2008, 10:49 PM

Любов назаем... 

  Poetry » Love
683 0 6

        Любов назаем...

Изпратих милион писма,
с таен код изпратих ти ги даже...
SMS-и с мойта суета -
любовта си исках да разкажа...

Но ти не можеш да четеш,
бройкаджия си тотален...
дали събудих - без да щеш
любовта ти -дай ми я назаем!...

Колко нощи мисли за това,
кой в мира ти се засели,
има в тебе милион неща,
забравени, от никоя не взети...

Аз ти пращам своето сърце
и искам обич - без условия!...
после тръгвай -  без да спреш,
бройкаджия остани си, моля те!...

И никоя да няма любовта ти!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??