Sep 4, 2012, 4:39 PM

Любов необяснима - В профил на жена 

  Poetry » Love
722 0 0

   ... подари ми малко топлина,

за да мога вечер у дома

да се върна уморен и сам,

но загрят от тази топлина,

да изгоня свойта самота... 

 

Цвете хубаво се червенее,

вплетено във твоята коса.

Всичко детско в тебе грее!!!

В погледа ти, в профил на жена!!!

И усмивката ти, ален плод огряла,

пръска своите лъчи навред!!

Пълни моето сърце със сила,

страстни мисли в мене закипят!

И захапвайки от плода ароматен
тялото ти лъха свежест, чистота!

Ти разцъфваш като цвете,

галено от мойта мъжка топлина!

Само да те гледам все ми стига,

отпочива моята изстрадала душа!

И полегнал, аз спокоен пак заспивам,

сякаш сгрят от майчината топлина!

 

               27.08.2007г

 

 

 

© Маргарита Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??