May 23, 2019, 2:43 PM  

Очаквам те 

  Poetry » Love
531 1 4

Пресъхнах

като устни зажаднели

за капчица от твоята Любов!

 

Настръхнах

мислите ми полудели

спасяват се като елен от лов.

 

Загледан в облаците над морето във очите ти -

отплували с въздишки платноходки

от пристана на моята Тъга

изпращам ти покана да се върнеш

на кея тук, завинаги при мен.

 

Любов

очаквам те!

За Тебе съм готов.. 

 

 

/На Съпругата ми!/

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??