Nov 29, 2009, 7:58 PM

Любов по време на геометрия 

  Poetry » Humour
1761 0 23

Днес получих двойка в час по геометрия.

Ромбове, квадрати, някаква симетрия...

А класа ме гледа в почуда, завистливо,

че вместо поглед да сведа страхливо,

с усмивка гледах към чина, където

небрежно облегнато седеше момчето,

което във въздуха с ръка написа:

„Двойката сме ние!” и се подписа!

© Веселка Пенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??