Oct 23, 2004, 7:34 PM

Любов,правена под липата 

  Poetry
1279 0 3
Любов,правена под липата

Имам цялото време да спра да мисля
за онази любов.
Любов,правена под липите,
с медна утайка,
нарисувана с топло канелено,
молив,вдянат в косите...
Закичени цветчета безвремие.
Имам ужасно много време..
да те попия,
да те разгръщам,
оформям дланите ти.В моите.
Тя е така търпелива..
А ти..
ти си моят чаен аромат.
Развяваш дъъългия щлифер
(побира ме даже с ръбовете),
от джобовете се подават
танцуващи снимки,
къдрици-късмет
и съвсем малка част от коня,
които обича да върви срещу вятъра.
Дишам в ритъма на стъпките.
Ти сътворяваш такта на живота ми..
А някой обръща керемидите,
тополите се разтварят в мъха си..
тогава и вселената се нарежда под друг ъгъл.
за да пресече пътя ни с онова място под..
липата избухна в оргазъм.
Цяла съм.

© Хей All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • mmm..mm. липата сигурно още цъфти..
  • Стихотврението е уникално,по много деликатен и интересен начин си пресъэдала преживявания и емоции.Браво!От мен-6!
  • Оригиналността на автора рисува прекрасна жива картина!Много съм впечатлена!
Random works
: ??:??