Nov 9, 2008, 12:17 PM

Любов пред огледалото 

  Poetry » Erotic
1080 1 2
 

Искам да усещам твоето тяло,

голо, нежно притиснато в мен!

Да те целувам в сребърното огледало,

от задръжки и морал освободен!

Искам от твоята възбуда да напия,

ненаситно, в нощта на първата ни среща!

Искам с дива страст да те отвия

и да запаля луда кръв гореща!

Да те видя с пръсти - като слепец,

от възбуда женска, заслепено обладан,

в храм греховен - на страстите творец

и за плътска близост, на теб да се продам!

Искам да усещам твоите устни,

безсрамни, нежни, върху тялото ми жадно

- за любов!

Да ме докосват в срамните ми мисли!

Да ме раздират, като с желязо хладно

- съм готов!

Искам да спираш очите ми със голота

и кожа пропита с аромат на желание!

Да преминеш през мене със твойта ръка,

да вземеш от там възбуда-мечтание!

Да се сплетем в безкрайно оргазъм-кълбо

и дълго да търсим изход от там!

Телата ни да станат сякаш едно

и не просто секс, а любов да ти дам!

   

Искам да усещам твоето тяло...

Голо, нежно, приело ме в плен!

Да се прегръщаме двама в едно огледало!

Да бъда във тебе и ти бъди в мен!

© Константинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много диво, страстно, чувствено, наситено... Супер!
  • Уаууу
    Много горещо!
    За твоите 96 години добре го даваш
Random works
: ??:??