Aug 16, 2019, 11:03 PM  

При теб се връщам 

  Poetry » Love
622 0 4

Не мога да се боря със Смъртта!

От нея бягам все, а тя при мен се връща...

 

Не мога да се боря със Скръбта!

Тя ни обзема, като мрак във пуста къща...

 

Не мога да запазя Любовта –

Понякога в Омраза се обръща...

 

Не мога да съм с теб във Самота!

Усмивката е невъзможна, щом съм смръщен.

 

Дали успях да те намеря в къшей хляб,

и в нежността, с която те прегръщам?

 

Любов!

 

За щастието бил съм толкоз сляп,

но днес прогледнах

и при теб сега се връщам!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??