За мен живот си и си сладка смърт!
Убиваш ме и ме възраждаш!
Умирам всяка нощ на твойта гръд,
а в утрото със обич пак ме раждаш!...
За мен си всичко!... В тебе се кълна!
С теб слънцето по-ярко грее!
Дори когато бясна си вълна -
Любов си!... И за теб живея!...
© Роберт All rights reserved.