Животът ми не идва с обещания,
не трае вечно и ме предизвиква.
Напират в мене тонове желания,
жени такива кой обиква?
Една съм днес, а утре ставам друга
и вечно настроенията сменям.
Ще бъда ли перфектната съпруга
и себе си без време да променям?
Не ме е грижа за любовен ден,
дали е Валентин и Зарезан...
Необузданото живее в мен,
от лудостта не ме е срам.
Решиш ли в мене да се влюбиш,
знай, че от любови най разбирам.
Обикнеш ли ме, няма да загубиш –
истинска съм, гарантирам!
© Стефани Лаврева All rights reserved.