Пролог: И всеки ден един и същ е,
поглъща ни повтарящото ежедневие.
...
Да избягаме заедно?
Без ровичкане кое-какво било,
драскаме чертата и се рестартираме.
Само ти и аз,
усамотение...
С утрото - ново начало,
страст,
а после вечерен уют.
Запалени свещи,
проблясък,
искри,
тръпнещи тела,
нежни пръсти...
Само ти и аз,
споделени вълни,
откровено голи,
без задръжки...
Небрежни към времето,
небързащи,
а и за къде,
оставили се по течението
немислещи.
Само ти и аз!
© Красимира Генева All rights reserved.