Sep 11, 2007, 11:16 AM

Любовен стих 

  Poetry
4386 0 23
Как искам най-любовния си стих
за тебе, обич моя, да напиша,
но любовта, която с теб открих,
как да заключа в едно четиристишие!

Да я обвия с думи, в поетични форми,
да спазя всички граматични правила,
това безумие да събера покорно,
да го насоча в тебе със стрела!

В гърдите ти от ляво да се впие,
да го почувстваш с душата си и с тялото,
като първак-ракия тъй да те опие,
че да съм вътре, вътре в тебе - цялата!

И да ме искаш даже след смъртта,
и от живота повече да ме обичаш -
не искам много - само любовта
и да съм твоето, вълшебното момиче!

© Боряна Събева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??