В тази нощ чувствена сякаш огън гори,
сладостни тръпки по мене пробягват,
огнени устни по мен пак плъзни,
думи любовни в ухото ми казвай.
Ръцете горещи надолу спусни,
гърдите ми нека тръпнат в наслада,
с целувки обсипвай ме, сякаш порой ще вали,
кожата нека от страсти изгаря.
Тялото пламва в любовен пожар.
Магия ли правиш, или изкуство?
Пулса ти чувам как силно тупти
и възбудена тръпна в очакване сладко.
Като мощен циклон през мен премини,
твоята сила мъжка да чувствам,
разбий се в мен като силна вълна,
аз ще съм бряг - изтръпващ и чакащ.
Като огнен вулкан в мен изригни,
лава от ласки по нас нека се стича,
накарай ме името ти да извикам в нощта
и после върховен екстаз нека достигнем.
© Пламена Владимирова All rights reserved.
Ти винаги ме подкрепяш!
Много благодаря и на Румяна и Ангел
за положителните коментари!