May 23, 2007, 10:21 AM

Любовна игра 

  Poetry
787 0 11
На масата вечерята стои,
шампанското ни шепне недопито.
Единствено десерта уважи -
на тортата, сметаната разбита.

С жест обигран ми дрехите съблече...
Пък то, какво ли толкоз имах за събличане.
По тялото ми роклята се свлече.
С целувки нежни на блаженство ме обричаше

С два пръста от сметаната си взе,
докосна устните и продължи надолу.
"Обичам те!" - написа. И сърце
изографиса върху тялото ми голо.

Погледна ме за миг... Не издържа...
Тъй гладен бе. И жаден за страстта ми...
Не спря дотук любовната игра.
С език ме галеше. Изгарях те с дъха си.

Не помня колко дълго продължи това.
Само си спомням, че не искахме да свърши.
Посрещнахме със бурен секс деня...
вулкан от страст пространството разтърси.

© Яница Ботева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??